Neke vrste magije i njihovo liječenje:

1. Zena, djevojka koja ne moze da se uda, ima neke zapreke u tome, ima udvarača medjutim svi se brzo odvrate od nje.

Lijek: Napiše se sura Inširah sedam puta sa ajetom „Ve zejjenaha lin nazirin“, i sedam puta napisati ajet za poništavanje sihira(magije), „ve kale Musa ma dzi’tum bihi sihr…“. Ovo joj se napiše (poštujući uvjete pisanja) i to neka nosi sa sobom. Inša’Alla sretno ce se udat ako ima imana(čiste vjere).

2. Trudnica kojoj se dešavaju pobačaji i smrt djeteta u njenoj utrobi. Ako se radi o sihiru ovo dzini izvode tako da udare majku u slabine i ona pobaci ili jednostavno uguše plod.

Lijek: Napisati suru Vaki’u i Allahova(Bozija)lijepa imena i to neka nosi okačeno oko pojasa pa InsaAllah vise neće biti takvih problema.

3. Kada se desava smrt malodobne djece ili se stariji stalno razbolijevaju. Ovo se zna desiti tako da sluga sihira ubacuje odredjenu tečnost na koju je načinjen sihir u hranu te osobe pa se djeca razboljevaju a kod starijih se moze javiti bolest slična vodenoj.

Lijek: Napisati vefk sure jasin 7×7 a Sulejmanovim pecatom i oko wefka citavu suru jasin i to staviti u vodu da konzumiraju. Takodje napisati 4×4 wefk sure dzin i oko nje salavat i to staviti u kucu na neko uzdignuto mjesto i InsAla problemi ce nestati.

4. Situacija da mlada ne podnosi mladozenju.

Lijek: Napiše joj se sura Jusuf, i ponavlja ajet „Felamma re’ejnehu ekbernehu..’ sedam puta i time se sedam puta dotakne njeno čelo čime će se dejstvo sihira i magije anulirati.

5. Suprug ne moze smisliti svoju suprugu a ni bracnu postelju.

Lijek: Napisati 83 i 84 ajet sure Taha i to će nositi jedno od supruznika.

6. Sihir kojim se učini da čovjek nije omiljen u društvu.

Lijek: Napiše se ajet : „Ve ilejhi jus’adul kelimati ttajibeti vel amilus salihu bi ref’ihi, ajetul kursija sedam puta i ajeti za poništavanje sihira i to neka nosi sa sobom. (pisati na arapskom jeziku bez vokala).

7. Zeni se uradi sihir da nema sreće u braku te se stalno razvodi.

Lijek: Napisati dvadeset puta 24 i 25 ajet sure Ibrahim na dva bijela čista papira. Jedan se smota i nosi sa sobom a drugi se stavi u vodu i time se kupa petkom. (da bude za tri kupanja i da se koristi neki lavor tako da voda ne otice u kanalizaciju vec je treba prosuti na zemlju).

8. Sihir gubitka razuma u pojedinim trenucima i nagle promjene ponašanja.

Lijek: Napisati: „Elem tere ila rabbike kejfe medduz – zille ve lev ša’e le dze’alehu sakina“, suru Rahman i suru Adijat i to neka nosi okačeno o vratu ili u dzepu i insAla nece više imati problema.

9. Sihir mrznje medju supruznicima. Voljeli su se i posledicom sihira medju njima je zavladala mrznja.

Lijek: Napisati suru Jusuf i nositi uza sebe ili na uzdignuto mjesto u spavacoj sobi.

10. Djevojka, lijepa je medjutim ne moze da ostvari uspjesnu vezu i misli da je svi muskarci mrze.

Lijek: Napisati joj zadnje ajete sure Hašr i 20 puta ajete za poništavanje sihira i magijskog djelovanja. Takodje moze joj se na uho učiti ajet: “ Ev men kane mejjiten fe ahjejnahu“ sa surom kevser 70 puta.

11. Sihir impotencije.

Lijek: na uho opsihrene osobe učiti Fatihu 70 puta, Ajetul kursija 70 puta, Felek 70 puta i suru Nas 70 puta. Tri dana tako proučiti i InsAla problem će se riješiti.

12.Sihir steriliteta koji nema medicinskog opravdanja.

Lijek: Napisati suru Dzumu’a i staviti u vodu ili učiti na vodu. Tom vodom da se kupa u drugoj polovini arapskog mjeseca.

13.Sihir mrznje koji se uradi da osoba mrzi svoje ukućane.

Lijek: ajet: „AsAllahu en jedz’ale bejnekum ve bejnellezine ‘adijetum minhum mevide“ 7 puta, ajet „Kale Musa…“ 7 puta. To prouciti na posudu. Saprati vodom koju će osoba piti nekoliko dana a iz te posude će se hraniti.

14. Ukoliko je osoba pod sihirom i dzin koji je opsjeda neće da napusti tijelo onda napisati suru Burudz i na bijelom platnu i natopiti je mošusom(moze se napisati i „U ima Allaha koji smrt daje“. To zapaliti i prinjeti bolesniku da udise dim. Voljom Bozijom napustit će tijelo ili će biti uništen. 15. Onaj koji uči rukju bolesniku ukoliko stalno uci 25 i 26 ajet sure Furkan imat će pomoćnike iz duhovnog svijeta koji će mu pomoći pri istjeravanju dzina napasnika.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s